Lingerie- en nachtmode

Marie-jo

Bekend van de Avero met zijn prachtige madeliefjes. Een van de populairste merken die sinds jaar en dag onze klanten weet te plezieren.

l'aventure

Weet romantisch met sportief als geen ander te combineren. Comfort wat gezien mag worden! 

 

twist

Voel je op en top vrouw! Speels, fashion forward en een ongekende pasvorm die tot H-cup gaat. Het kan! Favoriet bij veel bloggers.

prima donna

CELEBRATING CURVES SINCE 1865 Eén ontwerp en ontelbare details. Deze beha's werd met de grootste zorg ontworpen, om jouw rondingen te omhullen en je natuurlijke elegantie te accenturen.

 

wacoal

Een prachtige collectie lingerie waarin Japanse eenvoud gecombineerd wordt met Franse romantiek. Wacoal is nummer 1 op gebied van shapewear in Frankrijk.

chantelle

De Chantelle geest: de French Allure. Parijs, uitdagend, spontaan... De French Allure kan niet beter worden verklaard. Dit is precies waar de collecties van Chantelle voor staan. 

 

marjolaine

Al meer dan 70 jaar maakt Marjolaine de meest prachtige creaties in lingerie en nachtmode. Met pure zijde en Frans kant veroverden zij de harten van vele vrouwen. 

lise charmel

Innovatie, kunst en vakmanschap... Lise Charmel is van grote invloed geweest binnen de wereld van lingerie.  Al meer dan een halve eeuw komt uit dit huis de meest luxueuze lingerie. 

 

hanro

Sinds 1884 maker van high-end nachtkleding, lingerie en loungewear. HANRO staat voor kwaliteit, luxe en bovenal comfort. Een plezier om te dragen! 

 
 
jopen.jpg
 

Heren

hanro

Of het nu gaat om een pyjama, badjas, ondershirt of boxershort in de tijdloze collectie van HANRO vind je het altijd. 

muchachomalo

Voor alle mannen die ergens wel een beetje 'bad boy' in zich hebben. Boxershorts in de leukste prints en een langdurige kwaliteit. 

 

Beenmode

falke

Het is Falke's missie om stijlvolle en hoge kwaliteit been- en bodyfashion te ontwikkelen voor de moderne mens.

Oroblu

Het Italiaanse Oroblu heeft een gevestigde naam als het gaat om bodyfashion. Oroblu richt zich op de modieuze, elegante vrouw die veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk en optimale kwaliteit in styling, elegantie en draagcomfort wenst.